Kirjaudu Talonettiin

Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?

Henkilöstö

Isännöitsijätoimisto Vuori Oy:n asiakkaita palvelevat isännöitsijät Satu Mänkärlä, Pepe Makkonen, Petteri Lötjönen, Ari Heikkonen ja heitä avustaa Jari Korpela. Taloushallinnosta ja kirjanpitotehtävistä vastaavat Pirita Linnavuori-Hakanen, Anu Kahelin, Riitta Saarela ja Merja Keränen. Konsulttina erilaisissa projekteissa ja hankkeissa toimivat Tauno Vuori ja Mikko Haikonen.

Kiinteistöpäällikkönä / isännöitsijänä toimiva Pepe Makkonen on pitkän linjan kiinteistöalan ammattilainen. Pepellä on yli 30 vuoden kokemus kiinteistöalalta mm. kiinteistöjen isännöinnin, – sekä kiinteistöhuoltopalvelujen hallinta-, ylläpito- ja kehitystehtävistä . Kaupallisen koulutuksen lisäksi hänellä on isännöitsijätutkinto (ITS). Pepe Makkonen toimii Isännöitsijätoimisto Vuori Oy:n hallituksen puheenjohtajana 1.9.2014 alkaen.

Petteri Lötjönen on pitkän linjan kiinteistöalan ammattilainen. Petterillä on  yli 20 vuoden kokemus kiinteistöjen hallinta-, ylläpito- ja kehitystehtävistä. Petterillä on teknisen peruskoulutuksen lisäksi Isännöinnin ammattitutkinto, kiinteistöhoidon ammatti – ja erikoisammattitutkinto, Kiinteistö- ja projektipäällikkö tutkinto (FMA™), Kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto I (KPT® I) sekä Energiatodistuksen laatijan pätevyys (PEL). Petteri Lötjönen on Isännöitsijätoimisto Vuori Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja.

Ari Heikkonen on suorittanut Isännöitsijän ammattitutkinnon (IAT). Arilla on pitkä työkokemus projektin johto- ja hallintatehtävistä (ICT) sekä kiinteistöalalta niin talomyynnin kuin isännöinnin tehtävistä.

Satu Mänkärlä on suorittanut kiinteistövälittäjän tutkinnon (LKV) ja isännöitsijän ammattitutkinnon (IAT). Sadulla on aikaisempaa työkokemusta mm. taloushallinnon ja myynnin sekä markkinoinnin tehtävistä.

Jari Korpelalla on useiden vuosien kokemus taloyhtiöiden hallituksessa toimimisesta. Jari on suorittanut Isännöitsijän ammattitutkinnon ja toimii toimistomme osa-aikaisena isännöitsijänä. Hänen on työskennellyt aikaisemmin lentokoneyhtiön tekniikkaan ja tietojenkäsittelyyn liittyvissä tehtävissä.

Toimistollamme asiakaspalvelu, kirjanpitoa, taloushallinnon ja muita kiinteistöpalveluihin liittyviä asioita hoitavat Merja Keränen, Anu Kahelin, Riitta Saarela ja Pirita Linnavuori-Hakanen.

Merja on pitänyt huolta asiakkaistamme jo vuodesta 1996 huolehtimalla vastikevalvonnasta, kirjanpidosta ja toimistomme asiakaspalvelusta. Merjalla on kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto I (KPT® I).

Anu huolehtii asiakaspalvelusta, asiakkaidemme laskujen maksusta, palkkojen/palkkioiden maksusta ja toimistosihteerin tehtävistä. Anu on koulutukseltaan ympäristösuunnittelija AMK ja vihervalvoja. Hän on työskennellyt aikaisemmin puutarhurina ja kiinteistösihteerinä.

Pirita toimii taloushallinnon asiantuntijana ja huolehtii asiakkaidemme kirjanpidosta ja perintätoimista. Hän on koulutukseltaan Tradenomi AMK (taloushallinnon) ja Restonomi AMK (palvelujen tuottaminen ja johtaminen). Työkokemusta Piritalla on yritysten rahoitus, rahaliikenne, tilinpäätösten, henkilöstöhallinnon ja viranomaisraportointia koskevien asioiden hoidosta. Hänellä on myös kokemusta sivutoimisena isännöitsijänä toimimisesta.

Riitta huolehtii vastikevalvonnasta, kirjanpidosta ja toimistomme asiakaspalvelusta. Riitalla on merkonomin koulutus ja hän suorittaa parhaillaan Talouden ja Laskennankoulutusta.

Tauno Vuorella on teknisen koulutuksen lisäksi Isännöitsijäntutkinto (ITS), Ammatti-isännöitsijän tutkinto (AIT), erillisen energiatodistuksen laatijan pätevyys (PETAA) sekä laaja lakitietämys. Tauno Vuori on ollut isännöintialan ammattilainen jo 30 vuotta. Tauno Vuori on siirtynyt eläkkeelle 1.9.2014 ja suorittaa nykyisin isännöitsijätoimistolle tarvittaessa konsultointi- ja projektitehtäviä.

Mikko Haikonen on toiminut toimistomme eri tehtävissä vuodesta 2015 ja avustaa tarvittaessa erilaisten hankkeiden ja projektien yhteydessä. Mikko on koulutukseltaan Kauppatieteiden maisteri (kiinteistötalous).