Kirjaudu Talonettiin

Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?

Asiakastilaisuus 24.11.2016

Kirjoittaja , joulukuu 15, 2016 kategoriassa Yleinen | 0 kommenttia

Taloyhtiöiden puheenjohtajille pidetyssä asiakastilaisuudessa kuultiin miten käyttöveden etäseurannalla saadaan säästöjä ja mielenrauhaa taloyhtiössä. Uudenlaisen etäseurantapalvelun on markkinoille tuonut Envera Oy ja siitä tarkempia tietoja löytyy http://fiksuvesi.fi/etaseurantapalvelu/ .

Tilaisuudessa esiteltiin myös isännöitsijätoimiston asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset 2014 – 2016 ja syksyn 2016 aikana käyttöönotettu isännöitsijätoimiston sähköinen viestintäkanava Talonetti.

Toimiston asiakastyytyväisyys on jatkuvan ja reaaliaikaisen toimistolla suoritettavan kyselyn mukaan pääosin parantunut vuoden 2014 lopusta lähtien.

Talonetti on isännöitsijätoimiston uusi taloyhtiösivusto, jossa on taloyhtiön jäsenille tarjolla ajantasaista tietoa. Tarkempia tietoja asiassa isännöitsijätoimistolta.

Tilaisuudessa jaettiin paikallaolijoille Taloyhtiön Hyvä Hallintotapa – suositus 2016. Tämän lisäksi olemme tilanneet lahjaksi kaikille asiakasyhtiömme hallituksen jäsenille joulukuun Kotitalo-lehden numeron.

Kiitämme kaikkia tilaisuuteen osallistuneita mielenkiinnosta ja onnistuneesta tilaisuudesta.

 

Jätä kommentti