Kirjaudu Talonettiin

Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?

Asiakastyytyväisyys kyselyt

Kirjoittaja , maaliskuu 26, 2015 kategoriassa Yleinen | 0 kommenttia

Isännöintiliiton järjestämän asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset ovat valmistuneet. Tuloksissa verrataan isännöitsijätoimistoja toisiinsa ja otanta on Uusimaa. Isännöitsijätoimistomme kysely lähetettiin 163 hallituksen jäsenelle ja vastausprosentti kohosi lähelle 50 %. Vastausprosentti on tällaiselle kyselylle erittäin hyvä ja KIITÄMME ERITYISESTI kaikkia vastanneita. Toimistomme ei ollut millään osa-alueella keskiarvoa huonompi ja palvelujamme vastanneista suosittelee huomattavasti suurempi osa, kuin kilpailijoidemme kyselyyn vastanneet. Kyselyn palveluiden suositteluindeksin keskiarvo oli 6 ja toimistomme 22. Kun olemme analysoineet itse kyselyn tulokset ja verranneet niitä toimistomme oman kyselylaitteen tuloksiin, lähetämme kyselyyn osallistuneille palautetiedotteen kyselystä.

Alla suora lainaus kyselyraportista

Yleistä yrityksenne tulostasosta:

  • Yrityksenne tulos on kokonaisuutena hyvä ja hieman edellä vertailuryhmää. (benchmark, Uusimaa).
  • Kokonaisarvio isännöintipalvelusta on hyvällä tasolla – 73% antaa arvosanan hyvä tai erinomainen(vertailuryhmässä 71%).
  • Suositteluindeksi (Net PromoterScore) on selvästi korkeampi kuin vertailuryhmässä. Suosittelijoiden osuus 42% (arvosanat 9-10) on korkea (vertailuryhmässä 31%). Ei-suosittelijoiden osuus (arvosanat 0-6) on melko alhainen, 20% (vertailuryhmässä 25%).

Jätä kommentti