Kirjaudu Talonettiin

Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?

Henkilöstö

Isännöitsijätoimisto Vuori Oy:n asiakkaita palvelevat isännöitsijät Satu Mänkärlä, Pepe Makkonen, Petteri Lötjönen, Ari Heikkonen ja heitä avustaa Jari Korpela. Taloushallinnosta ja kirjanpitotehtävistä vastaavat Minttu Makkonen, Anu Kahelin, Riitta Saarela ja Merja Keränen. Konsulttina erilaisissa projekteissa ja hankkeissa toimivat Tauno Vuori ja Mikko Haikonen.

Kiinteistöpäällikkönä / isännöitsijänä toimiva Pepe Makkonen on pitkän linjan kiinteistöalan ammattilainen. Pepellä on yli 30 vuoden kokemus kiinteistöalalta mm. kiinteistöjen isännöinnin, – sekä kiinteistöhuoltopalvelujen hallinta-, ylläpito- ja kehitystehtävistä. Kaupallisen koulutuksen lisäksi hänellä on isännöitsijätutkinto (ITS). Pepe Makkonen toimii Isännöitsijätoimisto Vuori Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Petteri Lötjönen on pitkän linjan kiinteistöalan ammattilainen. Petterillä on  yli 20 vuoden kokemus kiinteistöjen hallinta-, ylläpito- ja kehitystehtävistä. Petterillä on teknisen peruskoulutuksen lisäksi Isännöinnin ammattitutkinto, kiinteistöhoidon ammatti – ja erikoisammattitutkinto, Kiinteistö- ja projektipäällikkö tutkinto (FMA™), Kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto I (KPT® I) sekä Energiatodistuksen laatijan pätevyys (PEL). Petteri Lötjönen on Isännöitsijätoimisto Vuori Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja.

Ari Heikkonen on suorittanut Isännöitsijän ammattitutkinnon (IAT). Arilla on pitkä työkokemus projektin johto- ja hallintatehtävistä (ICT) sekä kiinteistöalalta niin talomyynnin kuin isännöinnin tehtävistä.

Satu Mänkärlä on toiminut toimistollamme isännöitsijänä vuodesta 2015 ja hän on suorittanut kiinteistövälittäjän tutkinnon (LKV), isännöitsijän ammattitutkinnon (IAT) ja Teknisenisännöitsijän ammattitutkinnon. Sadulla on aikaisempaa työkokemusta mm. taloushallinnon ja myynnin sekä markkinoinnin tehtävistä.

Jari Korpelalla on suorittanut Isännöinnin ammattitutkinnon ja hän suorittaa parhaillaan Isännöinnin erikoisammattitutkintoa. Hän on työskennellyt isännöinnin tehtävissä toimistollamme vuodesta 2015 lähtien. Jarilla on useiden vuosien kokemus taloyhtiöiden hallituksessa toimimisesta. Aikaisempi työkokemus (27 v.) hänellä on lentokoneyhtiön tekniikkaan ja tietojenkäsittelyyn liittyvistä tehtävistä.

Toimistollamme asiakaspalvelu, kirjanpitoa, taloushallinnon ja muita kiinteistöpalveluihin liittyviä asioita hoitavat Anu Kahelin, Riitta Saarela, Sari Kanerva ja Minttu Makkonen.

Anu on huolehtinut vuodesta 2014 lähtien asiakaspalvelusta, asiakkaidemme laskujen maksusta, palkkojen/palkkioiden maksusta ja toimistosihteerin tehtävistä. Anu on koulutukseltaan ympäristösuunnittelija AMK ja vihervalvoja. Anu suorittaa taloushallinnon Merkonomin koulutusta. Hän on työskennellyt aikaisemmin kiinteistösihteerinä ja puutarhurina.

Minttu toimii taloushallinnon asiantuntijana ja huolehtii asiakkaidemme kirjanpidosta ja asiakaspalvelusta. Hän on koulutukseltaan Taloushallinnon Merkonomi ja suorittanut Kiinteistösihteerin tutkinnon. Lisäksi Minttu suorittaa kiinteistöalan kirjanpidon tutkintoa. Työkokemusta Mintulla on kiinteistöyhtiöiden rahoitus, rahaliikenne, tilinpäätösten ja viranomaisraportointia koskevien asioiden hoidosta. Hän on aikaisemmin työskennellyt useiden vuosien ajan kiinteistöhuollon ja –hallinnon kiinteistöassistentin tehtävissä.

Riitta huolehtii vastikevalvonnasta, kirjanpidosta ja toimistomme asiakaspalvelusta. Riitalla on taloushallinnon merkonomin koulutus ja hän on suorittanut Talouden ja Laskennankoulutusohjelman sekä Kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto I (KPT® I):n.

Sari toimii osa-aikaisena kiinteistösihteerinä ja avustaa asiakaspalvelussa sekä kausiluontoisissa tehtävissä.

Tauno Vuorella on teknisen koulutuksen lisäksi Isännöitsijäntutkinto (ITS), Ammatti-isännöitsijän tutkinto (AIT), erillisen energiatodistuksen laatijan pätevyys (PETAA) sekä laaja lakitietämys. Tauno Vuori on ollut isännöintialan ammattilainen jo yli 30 vuotta. Tauno Vuori on siirtynyt eläkkeelle 1.9.2014 ja suorittaa nykyisin isännöitsijätoimistolle tarvittaessa konsultointi- ja projektitehtäviä.

Mikko Haikonen on toiminut toimistomme eri tehtävissä vuodesta 2015 ja avustaa tarvittaessa erilaisten hankkeiden ja projektien yhteydessä. Mikko on koulutukseltaan Kauppatieteiden maisteri (kiinteistötalous).