Kirjaudu Talonettiin

Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?

Tarjouspyyntö

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi / osoite (pakollinen)

Suunnitteilla olevat korjaukset

Mahdolliset lisätiedot

Omat tiedot

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Haluan tarjouksen viimeistään

Real estate

Isännöinnin hankinta

Yhteistyökykyisen ja osaavan isännöitsijän valinta on yksi hallituksen tärkeimpiä tehtäviä, jolla on pitkälle kantavia vaikutuksia. Keskeisimpiä valintakriteereitä ovat tietysti isännöintiyrityksen henkilökunnan koulutus ja tutkinnot sekä kokemus, joilla palveluita tuotetaan. 

Palvelupätevyyttä arvioitaessa kannattaa kiinnittää huomiota pystyykö isännöintiyritys tuottamaan tarvittavia palveluita pääsääntöisesti itse vai hankkiiko yritys esimerkiksi kirjanpito tai vastikevalvonnan toteutuksen alihankkijoilta. 

Arvioitaessa isännöintipalvelun toimittajaa, kannattaa myös tarkastella löytyykö isännöitsijältä ammattitaitoa ja perustietoa johtaa suuriakin korjausprojekteja sekä aikaa paneutua asiakkaaseen pienempiäkään murheita unohtamatta.

Isännöitsijätoimiston sijaintiin kannattaa kiinnitää huomioita, sillä lähellä toimitettu palvelu on yksi perusta toimivalle palvelukokonaisuudelle. Isännöitsijätoimiston tilat ovat myös taloyhtiölle tärkeät, koska tiloissa pitää pystyä järjestämään hallitusten ja pienempien taloyhtiöiden yhtiökokouksia.  

Löydätte Isännöintiliiton koostamaan erinomaiseen isännöintipalveluiden hankintaohjeen sivuiltamme kohdasta ohjeet ja kavakkeet.