Kirjaudu Talonettiin

Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?

Yleistä

Isännöitsijätoimisto Vuori Oy on perustamisestaan lähtien tuottanut Keski-Uudel­lamaalla laadukkaita isännöinti-, hallinto-, vuokraus- sekä projektinjohtopalveluita. Tavoitteemme on nyt ja tulevai­suudessa tuottaa nykyisille ja uusille asiakkaillemme laa­dukkaita isännöintipalveluita lisäpalveluineen. Samalla kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän asunto- ja kiinteistöomai­suuttaan sekä pyrimme varmistamaan asiakkaidemme omaisuuden arvon säilymisen huomioiden ulkopuolisten tekijöiden vaikutuksen.

Tavoitteemme on tunnettavuutemme lisääminen ja hyvän maineemme ylläpitäminen. Vuositason kannattava orgaaninen kasvutavoitteemme on 3 -5 %.   Kehitämme jatkuvasti palvelujamme sekä työtapojamme muuttuvassa toimintaympäristössä.

Visiomme on olla toiminta-alueellamme tunnetuin ja ammattitaitoisin isännöitsijätoimisto sekä alueen arvostettu työnantaja. Toimimme kannattavasti ja kehitämme työmme kautta koko toimialaa asiakkaidemme parhaaksi.
Missiomme on palvella aina isännöinnin eettisten sääntöjen mukaan ja näin varmistaa asiakkaillemme paras palvelu ja lopputulos.
Yrityksemme arvot kertovat ne perusasiat, jotka ohjaavat yrityksemme toimintaa ja joihin asiakkaamme voivat aina luottaa asioidessaan kanssamme.
Kunnioitamme perinteitämme ja kehitämme toimintaamme sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme parhaaksi.
Asiakaslähtöisyys on kykymme ratkaista ja tuottaa asiakkaillemme parhaiten sopiva palvelukokonaisuus. Näin varmistamme, että palvelumme täyttää ne odotukset, mitä asiakkaamme meiltä odottavat.
Luottamusta rakennamme päivittäin, suurten ja pienten tekojemme kautta. Olemme luottamuksen arvoisia asiakkaillemme, kumppaneillemme ja toisillemme.
Tuloksellisuus on asiakkaillemme sekä yrityksellemme tärkeää, joka syntyy ahkeruudesta, ripeydestä, vastuustamme ja sitoutumisesta työtämme kohtaan.